Heb je ambitieuze verbouwplannen? Startpunt Duurzaam Verbouwen is dé cursus voor het verduurzamen van je woning. Onder begeleiding van een adviseur stel je je eigen maatwerkadvies op. Zo krijgen deelnemers gevoel en inzicht in wat er in hun huis het beste gedaan kan worden.

De cursus wordt gegeven in Utrecht maar bij voldoende aanmeldingen organiseert Arianne onze werkgroep Energie graag een locatie in Montfoort/ Linschoten.

Een aantal EnergieAmbassadeurs van EnergieU uit Utrecht is speciaal opgeleid om met behulp van een slimme rekentool aan de slag te gaan om een maatwerkadvies op te stellen. Door het onder begeleiding van een adviseur opstellen van een maatwerkadvies krijgen de deelnemers aan de cursus gevoel en inzicht in wat er in hun huis het beste gedaan kan worden.

Voor wie?

De cursus is echt voor jou als je zelf aan je huis wil rekenen en begrijpen wat er in je huis precies gebeurt, bijvoorbeeld als je ambitieuze verbouwplannen hebt.

De cursus is ook voor EnergieAmbassadeurs die meer willen weten over nul-op-de-meter, de samenhang tussen allerlei technische maatregelen en dieper de theorie in willen. De opleiding bestaat uit 3 avonden en bedraagt €85 voor Energie-U-leden en €110 voor niet-leden. Bijna elke maand start er een cursus. De cursussen vinden plaats online plaats en/of in ANNE Veemarktplein 41 (Jaarbeursterrein) in Utrecht, afhankelijk van eventuele corona-maatregelen.

Meer informatie over de cursus en het aanmelden kun je vinden op: SDV-pagina.

Wij van Duurzaam Montfoort zouden het heel leuk vinden als meerdere mensen uit onze gemeente zich opgeven, zodat de cursus ook hier kan plaatsvinden!
Dus wil je niet meedoen in Utrecht, maar heb je wel belangstelling als de cursus in onze gemeente plaatsvindt? Stuur ons dan even een email via deze pagina!