Werkgroep Energie

Duurzaam Montfoort is ook betrokken bij het thema energie. Een gezonde en schone leefomgeving betekent dat we op een schone manier onze energie opwekken en er efficiënt mee omgaan.

Krijg jij energie van deze onderwerpen? Word ook energieambassadeur!

De energie-ambassadeurs helpen inwoners met energiebesparing in hun huis door advies op maat te geven. Dit doen wij door op verzoek warmtescans te maken van de huizen van inwoners en advies te geven over waar warmte weglekt en isolatie aan te raden is. Ook organiseren we informatieavonden over onderwerpen zoals zonnepanelen, warmtepompen en elektrisch rijden.

Ben je betrokken bij de oprichting van een energie-initiatief? Neem contact met ons op.

Samen met Duurzaam Lopikerwaard, Klimaatnatuurlijk IJsselstein en Duurzaam Oudewater heeft Duurzaam Montfoort de energiecoöperatie Lek en IJsselstroom opgericht. Lokale energie-initiatieven kunnen onderdeel worden van deze coöperatie. Het voordeel hiervan is dat initiatieven niet steeds het wiel hoeven uit te vinden. Zij kunnen zich aansluiten bij de bestaande coöperatie en zo gebruik maken van wat er al is.

Handige informatie over cv optimalisatie

Wij leggen in twee folders uit hoe je jouw cv zo zuinig mogelijk kunt (laten) afstellen. Dit bespaart geld omdat je HR ketel en radiatoren dan efficiënter werken. Je download de folders hier en hier.

Warmtescan aanvragen

Het is - tijdelijk - niet mogelijk om een losse warmtescan aan te vragen.

Heb je apart daarvan een vraag voor ons, dan kun je die hieronder aan ons stellen.

Ook als je belangstelling hebt voor de cursus Startpunt Duurzaam Verbouwen, als die in onze gemeente zou worden gegeven, stuur ons een email!

Verplicht
Verplicht
Verplicht