Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om ons te helpen bij een aantal groene en duurzame activiteiten.

Hulp bij de duurzaamheidsprijs of de Nationale Klimaatweek

Heb jij zin om mee te helpen met het organiseren van de duurzaamheidsprijs? Of heeft de jeugdklimaatburgemeester en -raad jou ook geïnspireerd tijdens de Nationale Klimaatweek en wil jij aan de editie 2024 een bijdrage leveren? Om deze evenementen mogelijk te maken werken we in kleine teams. Daarvoor zoeken we nog enkele bevlogen vrijwilligers: meer handen maken samen licht (en leuk!) werk! 

Coördinator Repair Café

Eenmaal per twee weken is er op vrijdagmiddag het Repair Café. Dat vindt om en om in Montfoort en Linschoten plaats. Een geslaagde samenwerking tussen Platform Duurzaam Montfoort & Linschoten en de SWOM! Wij zoeken hiervoor namens het platform een nieuwe coördinator. Wil je hier meer over weten of gewoon eens proeven hoe dat gaat in het Repair Café? Loop binnen op vrijdagmiddag of laat het ons weten via een e-mail. De huidige coördinator neemt contact met je op en praat je helemaal bij.

Energieambassadeurs

Het blijft actueel: we kunnen altijd weer slimmer met onze energie omgaan. Dat bespaart geld en onnodige CO2-uitstoot. Onze energieambassadeurs vertellen hoe! Wil jij hier ook meer over leren en meedoen? Neem contact met ons op!

Nieuwsgierig? 

Check ons fotogenieke jaarverslag 2023 om de sfeer te proeven en stuur een berichtje als je interesse hebt of meer wilt weten. . 
Ook als je op een andere manier een steentje bij wilt dragen ben je van harte welkom!