Doe mee met zonnepanelen in Buurtstroom IJsselstein De Oever. Onze buren in IJsselstein kijken over de grenzen van de gemeente, vandaar deze oproep aan inwoners van Montfoort.

Een deel van het dak van sporthal De Oever mag worden gebruikt voor een collectief zonnestroomproject. Je investeert in één of meerdere zonnepanelen waarvoor je een leuk rendement ontvangt. Maar misschien nog wel belangrijker: je investeert in een gezonde buurt én planeet. 
Dit project is ideaal als je geen eigen dak hebt of geen geschikt dak. Of als er niet genoeg zonnepanelen op je dak passen.

Hoe werkt het?

Je kunt deelnemen vanaf € 325,- . Dit is de eenmalige inleg voor 1 zonnepaneel. Vervolgens krijg je 15 jaar lang korting op je eigen energierekening. Je verdient de investering in 10 jaar terug en hebt daarna nog 5 jaar voordeel. Je rendement is ongeveer 6 %.

Er zijn nog 99 zonnepanelen beschikbaar van de 216 stuks, dus wees er snel bij!

Kijk op de website van Buurtstroom voor meer informatie. Daar vind je ook de informatiebrochure en veelgestelde vragen. Geef je interesse door of stel persoonlijke vragen via een email naar communicatie@buurtstroom.nl.

Digitale presentatie

Let op: je kunt je nu aanmelden voor een korte digitale presentatie! Hoe werkt dat?

Wij prikken één of meerdere momenten met enkele geïnteresseerden en via Zoom of Skype vertellen we kort wat het project inhoudt en kun je vragen stellen die we meteen beantwoorden. Meld je aan met een email naar communicatie@buurtstroom.nl.

Wil je liever een belafspraak maken? Dat kan ook, stuur dan een email naar hetzelfde mailadres.

Doe mee: Samen duurzame energie opwekken voor een beter klimaat!

Dit project is een samenwerking van werkgroep Klimaatneutraal IJsselstein, coöperatie Buurtstroom Energie-U en gemeente IJsselstein.

foto met logo IJsselstein_laag (Middel).png