Duurzaam Montfoort gaat weer van start met een nieuwe editie van de Duurzaamheidsprijs, met als thema: biodiversiteit.

Waar ziet u dat organisaties zich hard inzetten voor Biodiversiteit? Duurzaam Montfoort is op zoek naar de groenste initiatieven in de gemeente Montfoort om het mooiste initiatief volgend jaar te belonen met de Duurzaamheidsprijs 2023. 

Een groene, zoemende en groeiende omgeving is heel belangrijk voor ons water, onze lucht, ons voedselsysteem en onze ontspanning. 
Waar in Montfoort en Linschoten wordt goed voor de bodem, planten, dieren, insecten, bloemen of waterkwaliteit gezorgd? Wat zijn de mooiste plekken om als mens de natuur te ontdekken binnen onze gemeente? Waar is ruimte voor groen dat bijdraagt aan meer leven?

Nominaties

Duurzaam Montfoort zoekt de beste voorbeelden om deze met heel Linschoten en Montfoort te delen en vragen iedereen om bedrijven, stichtingen of verenigingen, burgerinitiatieven, groot en klein, aan te melden bij ons. Wij kiezen hieruit genomineerden die we met een mooi verhaal introduceren bij alle inwoners via de krant en sociale media. Uiteindelijk wordt er een winnaar gekozen die naast een mooi podium voor zijn acties ook een prachtige Duurzaamheidsprijs ontvangt. 

Stuur uw idee naar duurzaamheidsprijs@duurzaammontfoort.nl met als onderwerp Nominatie. Vertel duidelijk wie u wilt nomineren en vooral ook waarom. Nomineren kan tot 15 december. 

U hoort vanaf januari 2023 wie de genomineerden zijn, de prijsuitreiking is in maart. Volg Duurzaam Montfoort op Facebook, Twitter of Instagram om niets te missen.

Extra hulp

Een paar extra handen bij de organisatie zijn ook welkom! Stuur een reactie naar hetzelfde emailadres hierboven.