Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.

#
10 november 2022

Mooie klimaatweek met onze Jeugdklimaatraad!

Wij vierden de Nationale Klimaatweek met onze Jeugdklimaatburgemeester, de Jeugdklimaatraad en hun achterban. Op deze pagina een verslag van de gehele week.

#
12 oktober 2022

Klimaatweek 2022

Van 29 oktober tot en met 5 november haken wij aan bij de nationale klimaatweek en dit vieren wij met de nieuwe jeugd-klimaatburgemeester en meer interessante en informatieve activiteiten.

#
4 oktober 2022

Duurzaamheidsprijs 2023 zoekt nominaties

Duurzaam Montfoort gaat weer van start met een nieuwe editie van de Duurzaamheidsprijs, met als thema: biodiversiteit. Stuur ons je nominaties!

#
13 september 2022

Boomspiegelfeest komt eraan!

Wij doen dit jaar weer mee met het 2e Nationale Boomspiegelfeest, in de maand oktober. Het stukje grond rondom een boom is vaak saai en rommelig. Door het te beplanten met bloemen oogt het gelijk mooier en het is beter voor bijen en vlinders. 

#
5 september 2022

Wij zoeken een jeugdKLIMAATburgemeester!

Maak jij je ook zorgen over het klimaat en over hoe we met onze omgeving omgaan? Woon je in Linschoten of Montfoort? Ben je tussen de 8 en 16 jaar, niet op je mondje gevallen en vind je het leuk om met de klimaatburgemeester aandacht te vragen voor het klimaat? - Update: gevonden!

#
21 maart 2022

Winnaar Duurzaamheidsprijs: Belo Groep

Op vrijdagmiddag 19 maart vond op Het Beloken Land in Montfoort de uitreiking plaats van de Duurzaamheidsprijs 2022 van Platform Duurzaam Montfoort. Arie Belo nam met zichtbaar genoegen de hoofdprijs in ontvangst!