Waar ziet u dat organisaties zich hard inzetten voor Minder Verspilling? Duurzaam Montfoort is op zoek naar de groenste initiatieven in de Gemeente Montfoort om het mooiste initiatief volgend jaar te belonen met de Duurzaamheidsprijs 2022. 

Verspilling is zo zonde van al die energie en grondstoffen die gebruikt zijn om iets te produceren. Dit is slecht voor het milieu, voor de portemonnee en voor de waarde die wij hechten aan de spullen om ons heen. Samen met u willen wij onderzoeken waar het al beter en efficiënter gebeurt en deze bedrijven in de schijnwerpers zetten. 

Dus, waar in Montfoort en Linschoten worden grondstoffen hergebruikt? Waar wordt bijna niets weggegooid? Waar wordt er met slim ontwerp de aanschaf van een nieuw product voorkomen? 

De beste voorbeelden

Wij zoeken de beste voorbeelden om deze met heel Montfoort en Linschoten te delen en vragen iedereen om Bedrijven, Stichtingen of Verenigingen, groot en klein, aan te melden bij ons. Wij kiezen hieruit genomineerden die we met hun mooie verhaal introduceren bij alle inwoners via de krant en de sociale media.

Uiteindelijk wordt er per categorie*  een winnaar gekozen die naast een breed podium voor zijn acties ook een prachtige Duurzaamheidsprijs ontvangt. 

*) De categorieën maken we binnenkort bekend. 

Wij vragen iedereen om de beste voorbeelden aan te melden bij ons via duurzaamheidsprijs@duurzaammontfoort.nl met als onderwerp Nominatie. Schrijf duidelijk wie u wilt nomineren en waarom. Nomineren kan tot 15 december. 

Wij maken vanaf januari 2022 bekend wie de genomineerden zijn, de prijsuitreiking is in maart. Volg Duurzaam Montfoort op Facebook, Twitter of Instagram om niets van ons te missen.
Niet op deze media actief? Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan ook