Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.

#
13 februari 2022

Genomineerd - Yuverta vmbo Montfoort

Een interview met de docenten van de vakgroep Profiel Groen van Yuverta vmbo Montfoort. Zij verzorgen de lessen van dit profiel, waaronder de afzonderlijke richtingen Dier, Groen, Food en Bloem vallen.

#
3 februari 2022

Genomineerd - Belo Groep

Interview met Arie Belo van de Belo Groep in Linschoten, machinefabriek en constructiebedrijf waar speciaal oplossingen worden bedacht en gebouwd. Dat klinkt droog maar lees eens verder want ze gaan slim om met o.a. recycling!

#
2 februari 2022

Genomineerd - More Than Hip

More Than Hip van Ingrid en Kees Meijer is genomineerd voor de Duurzaamheidsprijs 2022 van Platform Duurzaam Montfoort. Eerste interview van de acht genomineerde bedrijven!

#
28 januari 2022

Nominaties duurzaamheidsprijs 2022 bekend!

De nominaties voor de duurzaamheidsprijs zijn bekend. In februari volgen interviews met de genomineerden en in maart is de prijsuitreiking!

#
28 januari 2022

Voucheractie gemeente en Duurzaam Montfoort erg succesvol

In het kader van ‘Pak het voordeel en verlaag uw energiekosten!’ zijn de gemeente Montfoort en Platform Duurzaam Montfoort in 2020 een grote voucheractie gestart. De actie is nu geëindigd.

#
24 november 2021

Nominaties duurzaamheidsprijs 2022 van start

Waar ziet u dat organisaties zich hard inzetten voor Minder Verspilling? Duurzaam Montfoort is op zoek naar de groenste initiatieven in de Gemeente Montfoort om het mooiste initiatief volgend jaar te belonen met de Duurzaamheidsprijs 2022.