Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.

#
25 mei 2020

Oprichting Energie Coöperatie Lek en IJssel Stroom UA

Energie Coöperatie Lek en IJssel Stroom U.A. is een burgerinitiatief voor en door inwoners en bedrijven in de Lopikerwaard. In de Energie Coöperatie Lek en IJssel Stroom U.A. wordt samengewerkt door burgers en bedrijven uit de gemeenten Lopik, Montfoort, Oudewater en IJsselstein.

#
15 april 2020

Geen eigen dak? Doe mee aan Buurtstroom De Oever en dan heb je toch zonnepanelen

Doe mee met zonnepanelen in Buurtstroom De Oever. Onze buren in IJsselstein kijken over de grenzen van de gemeente, vandaar deze oproep aan inwoners van Montfooort.

#
10 april 2020

25% Korting op regentonnen wegens succes verlengd

De regenton actie bleek een doorslaand succes. Daarom hebben Duurzaam Montfoort en Groenrijk onlangs besloten deze tot en met 28 april te verlengen. Voor de actie geldt op=op.

#
10 maart 2020

Regenton actie: 25% korting op een regenton!

Duurzaam Montfoort en Tuincentrum Groenrijk (Montfoort) werken samen aan een groener Montfoort. Daarom hebben zij samen een mooie actie ontwikkeld: 25% korting op een regenton naar keuze. De actie geldt voor de aanschaf van een regenton bij het tuincentrum in de periode van 17 tot en met 31 maart.

#
1 december 2019

Het warmtescan seizoen is van start gegaan

Het is weer koud genoeg om warmtescans te kunnen maken dus gaan onze energieambassadeurs er weer op uit om scans te maken van woningen. Mensen kunnen zich aanmelden voor de warmtescans via de site van Duurzaam Montfoort. Een oproep in de lokale kranten heeft voor 53 aanmeldingen gezorgd. De energieambassadeurs hebben daarom deze winter meer dan voldoende aanmeldingen binnen.

#
1 december 2019

IJsselbode: Zwerfafval opruimen loont

De Zwerfvuilambassadeurs en Duurzaam Montfoort reikten een waardecheque uit aan een aantal scholen in Montfoort en Linschoten als beloning voor het opruimen van zwerfafval rondom de scholen. Scholieren rapen regelmatig zwerfafval, en leren zo over de nadelige gevolgen van zwerfafval.