Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.

#
3 november 2020

Klimaatambassadeur, iets voor jou?

Word klimaatambassadeur en maak samen met anderen jouw gemeente klimaatbestendig! NMU (Natuur en Milieufederatie Utrecht) start in 2021 met het opleiden van klimaatambassadeurs! Daarvoor zoeken ze bewoners en vrijwilligers die graag klimaatambassadeur willen worden.

#
30 oktober 2020

Uitdaging voor Wethouder op twitter

Wethouder Yolan Koster werd uitgedaagd om een video te maken over hoe duurzaam haar huis is. Nu, dat hoef je haar geen twee keer te zeggen want hoe zij dat heeft geregeld.. daar kunnen weinigen tegenop. We waren al eens bij haar te gast en schreven over haar duurzame huis.

#
28 oktober 2020

Informatiebijeenkomsten woningisolatie

Duurzaam Montfoort organiseert in november een informatiebijeenkomst over het isoleren en verduurzamen van uw eigen woning. U krijgt er informatie over het isoleren van uw huis, over vouchers waarmee u korting kunt krijgen bij het nemen van bepaalde isolatiemaatregelen en over collectief inkopen. 

#
10 oktober 2020

Digitale inloopavonden duurzame energieopwekking

De gemeente Montfoort staat voor de grote opgave om in de komende jaren meer energie op grote schaal duurzaam op te wekken. Welke gebieden zijn hiervoor geschikt? En onder welke voorwaarden willen we in onze gemeente duurzame energie opwekken? Geef je op voor een van de digitale inloopavonden.

#
7 oktober 2020

Stem op ons bij Rabo Clubsupport!

Stem je op ons in de Rabobank Clubsopport actie? Dit is een sponsoractie voor clubs en verenigingen in jouw regio. Stemmen kan tot 25 oktober en de uitreiking volgt in november. Stemmen kan alleen als je lid bent van de Rabobank en alleen op clubs in je eigen regio.

#
28 september 2020

De broers De Jong delen een bedrijfspand en nu ook 250 zonnepanelen!

De broers De Jong delen aan de Waardsedijk in Montfoort een bedrijfspand dat verduurzaamd is met ledverlichting en bewegingssensoren. Om daarbij nog hun bedrijfsdak te kunnen voorzien van 250 zonnepanelen zochten ze contact met het Energiefonds Utrecht.