Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.

#
6 september 2021

World Cleanup Day, doe je mee?

Zaterdag 18 september is het weer World Cleanup Day. Samen proberen we zoveel mogelijk straten schoon te maken. Twee beginlocaties in Montfoort en Linschoten. Doe je mee?

#
3 september 2021

Kledingketting van start in Linschoten

Kledingketting, ken je dit begrip al? Er gaat een tas rond in een groep en iedereen mag er wat uithalen en weer in stoppen. Zo verklein je je ecologische voetafdruk en het is super leuk en trendy.

#
13 augustus 2021

Repair Café gaat van start

Arianne en Marjolein van Duurzaam Montfoort starten met het repair Café. Het eerste Repair Café staat gepland op vrijdag 3 september in Montfoort en de tweede is op vrijdag 17 september in Linschoten.

#
16 juli 2021

Adopteer een boomspiegel

Op zaterdag 9 oktober organiseert Guerrilla Gardeners samen met Operatie Steenbreek de eerste editie van het Nationale Boomspiegelfeest. Doe je mee? Adopteer een boomspiegel!

#
21 juni 2021

Verduurzaming van je huis, waar begin je? Interessante cursus!

Heb je ambitieuze verbouwplannen? Startpunt Duurzaam Verbouwen is dé cursus voor het verduurzamen van je woning. Onder begeleiding van een adviseur stel je je eigen maatwerkadvies op. Zo krijgen deelnemers gevoel en inzicht in wat er in hun huis het beste gedaan kan worden.

#
21 juni 2021

Nu ook statiegeld op kleine petflessen

Edward Herkhof en Alex Kool, respectievelijk de manager en de assistent-manager van de Linschotense Boons’ markt, vertellen wat er per 1 juli 2021 gaat veranderen. Eindelijk gaat de wet in werking treden, waarbij op alle petflessen statiegeld wordt geheven.