Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.
Aanmelden voor onze nieuwsbrief én nieuwsbrieven teruglezen kan hier

#
16 juli 2021

Adopteer een boomspiegel

Op zaterdag 9 oktober organiseert Guerrilla Gardeners samen met Operatie Steenbreek de eerste editie van het Nationale Boomspiegelfeest. Doe je mee? Adopteer een boomspiegel!

#
21 juni 2021

Verduurzaming van je huis, waar begin je? Interessante cursus!

Heb je ambitieuze verbouwplannen? Startpunt Duurzaam Verbouwen is dé cursus voor het verduurzamen van je woning. Onder begeleiding van een adviseur stel je je eigen maatwerkadvies op. Zo krijgen deelnemers gevoel en inzicht in wat er in hun huis het beste gedaan kan worden.

#
21 juni 2021

Nu ook statiegeld op kleine petflessen

Edward Herkhof en Alex Kool, respectievelijk de manager en de assistent-manager van de Linschotense Boons’ markt, vertellen wat er per 1 juli 2021 gaat veranderen. Eindelijk gaat de wet in werking treden, waarbij op alle petflessen statiegeld wordt geheven. 

#
21 juni 2021

Met Toogoodtogo voedselverspilling tegengaan

Dat Boon’s markt in Linschoten duurzaam is, weten de klanten die bekend zijn met de app. ‘Toogoodtogo’. Iedereen met een mobiel kan deze app downloaden. Voor €5 kunnen klanten een tasje levensmiddelen bestellen, waar gegarandeerd voor €15 aan verse producten in zit. 

#
27 april 2021

Leuke wandelroute (wilde) bijen Linschoten en crowdfunding

De (wilde) bijen wandelroute door Linschoten staat op de kaart. Als je eens een ander rondje wilt lopen dan is deze aan te bevelen, zeker nu in het voorjaar!   De imkers hebben ook een crowdfunding actie, lees hier meer.

#
9 april 2021

Ons bestuur is vernieuwd, Geertrui, Douwe en Frank stellen zich voor

Duurzaam Montfoort nam afscheid van twee bestuursleden en vond twee nieuwe. Nu is het tijd om iedereen te introduceren.