Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.
Aanmelden voor onze nieuwsbrief én nieuwsbrieven teruglezen kan hier

#
17 december 2020

Dagboek van het zwerfvuil, het zijn de kleine dingen die het doen

Bij een duurzame samenleving denken we aan grote projecten zoals windmolenparken, zonnepanelen of afvalscheiding. Des te verrassender is de eenmansactie van Nico van Asdonck uit Linschoten: ‘Dagboek van het zwerfvuil’.

#
11 december 2020

Wij zoeken bestuursleden

Twee van onze bestuursleden hebben aangegeven te willen vertrekken. Wij zoeken dus nieuwe bestuursleden. Is dit iets voor jou?

#
27 november 2020

Livestream woensdag 30 november

Duurzaam Montfoort organiseerde, voor woningeigenaren in de gemeente Montfoort, een informatiebijeenkomst over het isoleren en verduurzamen van uw eigen woning. Op deze pagina is de opname terug te zien.

#
10 november 2020

Voucheractie voor een duurzaam huis

Pak het voordeel en verlaag uw energiekosten! Onze voucheractie, in samenwerking met gemeente Montfoort is gestart. Met deze vouchers (kortingsbonnen) kunt u gemakkelijk energie besparen en met kleine stappen veel bereiken. Doet u ook mee?

#
3 november 2020

Klimaatambassadeur, iets voor jou?

Word klimaatambassadeur en maak samen met anderen jouw gemeente klimaatbestendig! NMU (Natuur en Milieufederatie Utrecht) start in 2021 met het opleiden van klimaatambassadeurs! Daarvoor zoeken ze bewoners en vrijwilligers die graag klimaatambassadeur willen worden.

#
30 oktober 2020

Uitdaging voor Wethouder op twitter

Wethouder Yolan Koster werd uitgedaagd om een video te maken over hoe duurzaam haar huis is. Nu, dat hoef je haar geen twee keer te zeggen want hoe zij dat heeft geregeld.. daar kunnen weinigen tegenop. We waren al eens bij haar te gast en schreven over haar duurzame huis.