Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.

#
16 februari 2021

Actie met vouchers voor energiebesparing verlengd tot eind dit jaar

Onze actie met kortingsvouchers is verlengd tot 31 december 2021. Dat betekent dat je langer de tijd hebt om van de kortingen op energiebesparende maatregelen te profiteren.

#
28 december 2020

Kerstbomeninzameling gaat niet door

Dit jaar zal er geen kerstbomeninzameling zijn voor de kinderen uit gemeente Montfoort. Het stond in de planning dat Stichting Platform Duurzaam Montfoort voor het vierde jaar op rij een kerstbomeninzameling zou organiseren. Volgend jaar beter, hopen wij!

#
17 december 2020

Dagboek van het zwerfvuil, het zijn de kleine dingen die het doen

Bij een duurzame samenleving denken we aan grote projecten zoals windmolenparken, zonnepanelen of afvalscheiding. Des te verrassender is de eenmansactie van Nico van Asdonck uit Linschoten: ‘Dagboek van het zwerfvuil’.

#
11 december 2020

Wij zoeken bestuursleden

Twee van onze bestuursleden hebben aangegeven te willen vertrekken. Wij zoeken dus nieuwe bestuursleden. Is dit iets voor jou?

#
27 november 2020

Livestream woensdag 30 november

Duurzaam Montfoort organiseerde, voor woningeigenaren in de gemeente Montfoort, een informatiebijeenkomst over het isoleren en verduurzamen van uw eigen woning. Op deze pagina is de opname terug te zien.

#
10 november 2020

Voucheractie voor een duurzaam huis

Pak het voordeel en verlaag uw energiekosten! Onze voucheractie, in samenwerking met gemeente Montfoort is gestart. Met deze vouchers (kortingsbonnen) kunt u gemakkelijk energie besparen en met kleine stappen veel bereiken. Doet u ook mee?