Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.
Aanmelden voor onze nieuwsbrief én nieuwsbrieven teruglezen kan hier

#
5 september 2022

Wij zoeken een jeugdKLIMAATburgemeester!

Maak jij je ook zorgen over het klimaat en over hoe we met onze omgeving omgaan? Woon je in Linschoten of Montfoort? Ben je tussen de 8 en 16 jaar, niet op je mondje gevallen en vind je het leuk om met de klimaatburgemeester aandacht te vragen voor het klimaat? - Update: gevonden!

#
21 maart 2022

Winnaar Duurzaamheidsprijs: Belo Groep

Op vrijdagmiddag 19 maart vond op Het Beloken Land in Montfoort de uitreiking plaats van de Duurzaamheidsprijs 2022 van Platform Duurzaam Montfoort. Arie Belo nam met zichtbaar genoegen de hoofdprijs in ontvangst!

#
18 maart 2022

Genomineerd - Accu Reparatie Montfoort, SWOM en Vlooswijk

We stellen nog drie genomineerden voor de Duurzaamheidsprijs aan je voor: AR Montfoort voor een accu als nieuw, de SWOM met o.a. het Rapair Café en Vlooswijk's duurzame plattelandswinkel.

#
23 februari 2022

Genomineeerd - Cheapassbikes

Cheapassbikes BV koopt oude fietsen in van bijvoorbeeld gemeentes (weggeknipte fietsen) of fietsen uit inruilacties. Dit zijn fietsen waar het nodige aan mankeert maar die na wat reparaties toch nog een tweede leven kunnen krijgen.

#
14 februari 2022

Genomineerd - Daiwa House Modular Europe

Daiwa House Modular Europe is gevestigd in Montfoort. Wij zijn een modulair bouwbedrijf. We focussen op woningbouw, utiliteitsbouw en medische bouw. 

#
13 februari 2022

Genomineerd - Yuverta vmbo Montfoort

Een interview met de docenten van de vakgroep Profiel Groen van Yuverta vmbo Montfoort. Zij verzorgen de lessen van dit profiel, waaronder de afzonderlijke richtingen Dier, Groen, Food en Bloem vallen.