Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.

#
21 oktober 2021

Agendatip: Doe mee aan de natuurwerkdag

Doe mee op 6 november, met wilgen knotten op de Tiendweg in de Heeswijksche polder van Montfoort. De Tiendweg is prachtig gelegen in de de eeuwenoude Heeswijksche polder. Het is een oude agrarische ontsluiting van de polder voor de boeren op Blokland.

#
27 september 2021

Weggooien kan altijd nog - Repair Café voorziet in behoefte

Bij een Repair Café loop je gewoon even binnen met je kapotte strijkijzer, fiets, computer, meubeltje of kleding om te zien of reparatie mogelijk is. In het repaircafé zitten deskundige vrijwilligers met tijd en aandacht, die het leuk vinden om dingen te repareren. 

#
27 september 2021

World Cleanup Day geslaagd

World Cleanup Day op 18 september was een geslaagde dag. Heel goed voor de bewustwording van wat er allemaal aan afval zomaar op straat, in de bosjes en in het water wordt gegooid!

#
6 september 2021

World Cleanup Day, doe je mee?

Zaterdag 18 september is het weer World Cleanup Day. Samen proberen we zoveel mogelijk straten schoon te maken. Twee beginlocaties in Montfoort en Linschoten. Doe je mee?

#
3 september 2021

Kledingketting van start in Linschoten

Kledingketting, ken je dit begrip al? Er gaat een tas rond in een groep en iedereen mag er wat uithalen en weer in stoppen. Zo verklein je je ecologische voetafdruk en het is super leuk en trendy.

#
13 augustus 2021

Repair Café gaat van start

Arianne en Marjolein van Duurzaam Montfoort starten met het repair Café. Het eerste Repair Café staat gepland op vrijdag 3 september in Montfoort en de tweede is op vrijdag 17 september in Linschoten.