Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.

#
28 januari 2022

Nominaties duurzaamheidsprijs 2022 bekend!

De nominaties voor de duurzaamheidsprijs zijn bekend. In februari volgen interviews met de genomineerden en in maart is de prijsuitreiking!

#
28 januari 2022

Voucheractie gemeente en Duurzaam Montfoort erg succesvol

In het kader van ‘Pak het voordeel en verlaag uw energiekosten!’ zijn de gemeente Montfoort en Platform Duurzaam Montfoort in 2020 een grote voucheractie gestart. De actie is nu geëindigd.

#
24 november 2021

Nominaties duurzaamheidsprijs 2022 van start

Waar ziet u dat organisaties zich hard inzetten voor Minder Verspilling? Duurzaam Montfoort is op zoek naar de groenste initiatieven in de Gemeente Montfoort om het mooiste initiatief volgend jaar te belonen met de Duurzaamheidsprijs 2022.

#
16 november 2021

Boomspiegelfeest

Het 1e Nationale Boomspiegelfeest werd georganiseerd door Guerrilla Gardeners en Operatie Steenbreek. Duurzaam Montfoort haakte daar graag bij aan.  Afgelopen juli werd een oproep geplaatst aan inwoners om de boomspiegel voor hun huis te adopteren.

#
16 november 2021

Natuurwerkdag geslaagd

De natuurwerkdag op zaterdag 6 november was een succes. Op de Tiendweg werden de knotwilgen geknot. Medewerkers van gemeente Montfoort begeleidden de 12 vrijwilligers, die met zaag en snoeischaar aan de gang gingen.

#
28 oktober 2021

Maak kennis met onze klimaatburgemeester Matthijs Hombergen!

Van 28 oktober t/m 5 november is de eerste Nederlandse Klimaatweek. Tijdens deze week willen we iedereen motiveren in actie te komen om Nederland duurzamer te maken. Onze eigen klimaatburgemeester inspireert daarbij.