Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.
Aanmelden voor onze nieuwsbrief én nieuwsbrieven teruglezen kan hier

#
5 november 2023

De JeugdKlimaatraad, een verslag

Van 30 oktober tot en met 5 november vond de Nationale Klimaatweek plaats. Wij vierden dat in Montfoort en Linschoten met een JeugdKlimaatraad, die dit jaar bestond uit 5 kinderen.

#
20 oktober 2023

Vleermuis zoekt woning

Het is belangrijk dat we in onze omgeving met vleermuizen rekening houden, omdat vleermuizen deel uitmaken van een voedselketen waar wij als mens baat bij hebben. Wij gaan ze helpen, doe je mee?

#
5 oktober 2023

Groen lintje voor Sylvia Benschop

Onze vrijwilligster Sylvia Benschop ontving tijdens Duurzaam Ontmoet het eerste groene lintje. Het groene lintje is een initiatief van Stichting Platform Duurzaam Montfoort.

#
26 september 2023

Korting op je regenton!

Krijg 40% korting op een regenton bij GroenRijk Montfoort. Wij hebben weer een mooie actie: 40% korting op een regenton en toebehoren, exclusief voor inwoners van de gemeente Montfoort.  

#
21 september 2023

Leuke vogelcursus voor beginners

Zie jij vogels in jouw tuin of tijdens je wandeling en weet je daar nog niet zoveel van? Deze nieuwe cursus is dan echt iets voor jou!

#
30 augustus 2023

JeugdKLIMAAT-burgemeester 2023 gezocht!

Zit je op de basisschool en vind je het leuk om aandacht te vragen voor het klimaat? Dan ben jij de jeugdklimaatburgemeester die wij zoeken!