Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.

#
18 maart 2022

Genomineerd - Accu Reparatie Montfoort, SWOM en Vlooswijk

We stellen nog drie genomineerden voor de Duurzaamheidsprijs aan je voor: AR Montfoort voor een accu als nieuw, de SWOM met o.a. het Rapair Café en Vlooswijk's duurzame plattelandswinkel.

#
23 februari 2022

Genomineeerd - Cheapassbikes

Cheapassbikes BV koopt oude fietsen in van bijvoorbeeld gemeentes (weggeknipte fietsen) of fietsen uit inruilacties. Dit zijn fietsen waar het nodige aan mankeert maar die na wat reparaties toch nog een tweede leven kunnen krijgen.

#
14 februari 2022

Genomineerd - Daiwa House Modular Europe

Daiwa House Modular Europe is gevestigd in Montfoort. Wij zijn een modulair bouwbedrijf. We focussen op woningbouw, utiliteitsbouw en medische bouw. 

#
13 februari 2022

Genomineerd - Yuverta vmbo Montfoort

Een interview met de docenten van de vakgroep Profiel Groen van Yuverta vmbo Montfoort. Zij verzorgen de lessen van dit profiel, waaronder de afzonderlijke richtingen Dier, Groen, Food en Bloem vallen.

#
3 februari 2022

Genomineerd - Belo Groep

Interview met Arie Belo van de Belo Groep in Linschoten, machinefabriek en constructiebedrijf waar speciaal oplossingen worden bedacht en gebouwd. Dat klinkt droog maar lees eens verder want ze gaan slim om met o.a. recycling!

#
2 februari 2022

Genomineerd - More Than Hip

More Than Hip van Ingrid en Kees Meijer is genomineerd voor de Duurzaamheidsprijs 2022 van Platform Duurzaam Montfoort. Eerste interview van de acht genomineerde bedrijven!