Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Duurzaam Montfoort.

#
1 december 2019

Het warmtescan seizoen is van start gegaan

Het is weer koud genoeg om warmtescans te kunnen maken dus gaan onze energieambassadeurs er weer op uit om scans te maken van woningen. Mensen kunnen zich aanmelden voor de warmtescans via de site van Duurzaam Montfoort. Een oproep in de lokale kranten heeft voor 53 aanmeldingen gezorgd. De energieambassadeurs hebben daarom deze winter meer dan voldoende aanmeldingen binnen.

#
1 december 2019

IJsselbode: Zwerfafval opruimen loont

De Zwerfvuilambassadeurs en Duurzaam Montfoort reikten een waardecheque uit aan een aantal scholen in Montfoort en Linschoten als beloning voor het opruimen van zwerfafval rondom de scholen. Scholieren rapen regelmatig zwerfafval, en leren zo over de nadelige gevolgen van zwerfafval.

#
20 november 2019

Zwerfafval opruimen levert écht iets op

De zwerfvuilambassadeurs reikten bij basisscholen een cheque uit voor hun inzet om de omgeving schoon te houden. Regelmatig rapen kinderen zwerfvuil in de omgeving van de school.

#
13 oktober 2019

Uitreiking duurzaamheidsprijs 2019

Op donderdag 10 oktober, de dag van de duurzaamheid, reikte wethouder Jocko Rensen de duurzaamheidsprijs uit aan Linschoten Natuurlijk. De prijs is een initiatief van Platform Duurzaam Montfoort, een lokale stichting die zich inzet voor duurzaam leven.

#
1 september 2019

Montfoort gaat voor duurzaam!

Ben jij al bekend met het vrijwilligersplatform Duurzaam Montfoort? Het platform is er voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid. Wil je je inzetten voor een schone, groene en fijne leefomgeving? Word ook actief voor het platform Duurzaam Montfoort.

logo Duurzaam Montfoort

Welkom bij hét duurzaamheidsplatform voor Montfoort en Linschoten. Ons doel is een gezonde leefomgeving, nu en later. 

STATUTEN
PRIVACYVERKLARING

FINANCIEEL REGLEMENT
JAARVERSLAG

JAARREKENING

Contact

info@duurzaammontfoort.nl
KvK-nummer 73171719